Wednesday, June 11, 2014

Jualan telekung jc annasuha

Assalamualaikum.
dah lama betul tak update blog.. sibuk ke? hihi.. agakla.. sebab nak pindah rumah.

ok, harini sy nak introducekan produk selain shaklee yang saye jual.. iaitu telekung annasuha ni..
kali pertama saya cuba pakai telekung ni, terus jatuh cinta.. tak pandang dah telekung warna warni, telekung vietnam, telekung indonesia..

walaupun simple tanpa kerawang-kerawang, tapi ia sangat memberi kepuasan ketika bersolat.
warna putih sahaja buat masa sekarang. insyaAllah kalo ade permintaan nak warna lain.. boleh diconsiderkan.. sebabnya, putih itu bersih.

spesifikasi telekung annasuha ni:
* warna putih kebiruan. warna birunya tidak akan hilang.. macam warna telekung bernila. cantik!
* berkain jc lembut.
* tidak jarang dan tidak panas bila dipakai
* tidak perlu memakai anak telekung. telekung ini special kerana mengikut saiz muka.
* kelabuhan telekung boleh request samada nak panjang atau pun pendek. Pendek sesuai la untuk pergi umrah atau haji.
* kainnya yang labuh, bergetah di pinggang.
*jahitan yang kemas. anda pasti akan puas hati.. =)

jom kita intai-intai macamana la telekung annasuha ni...:)
i luv it so much.

jahitan cantik di bahagian kepala.
kain bergetah di pinggang dan ade lace di bawah.
contoh
telekung annasuha.
harganya mampu milik.
rm 75 untuk sepasang
rm50 untuk telekung sahaja.

terus whatapps atau sms saya: 0172044124

Telekung