Sunday, November 25, 2012

Mealshakes untuk anak tersayang

Hai.. lama btul tak update blog...
padahal duk kat umah je..
sbb tu ada org kata...
kalo kita lagi sibuk lagi tersusun kerja kita..
sbb kita akan plan btul2 kerja yg kita nak buat disbbkan oleh masa yg sentiasa mencemburui kita...

oleh sbb byk sgt masa...
sy byk sgt buang masa..
pepagi.
kalo tak antar iman ke umah baby sitter..
main2 dulu ngan dia..
jemur kain.. pastu baru bagi mandi dia...
layan dia tgk upin ipin..
pastu tgk lak citer marimar kul 9.30- 11.30 (2 jam tuuuu...)
pastu sambung lg tgk tv..
pastu tutup tv... bg iman tdo...
pastu baru masak ape yg patut...

iman tido.ibu dia main fb je..
tak ke buang masa namanya tuuu... hihi

okla rini nak citer pasal mealshakes...
mealshakes ni sy beli sbb mengenangkan iman skrg susah sgt nak bg makan!!!
asik kata nanak..nanak. je...
penat ibu masak... anak oii..
so.. solutionnya... kita bagi iman minum mealshakes...
tak sangka pulak... lepas bagi mealshake.. dia dah suka makan! yeay!!
pastukan yang paling best.. bila bg mealshakes sblum dia tido.. sepanjang malam dia kenyang,.
selamat la ibu n ayah iman tdo.. kalo tak... asik mintak susu je.. hihi...




meh kita tgk kebaikkannya:
 Mealshakes mengandungi sumber multivitamin yang lengkap beserta protein dan serat di dalam bentuk serbuk! Mudah dibancuh, baunya sangat wangi (Vanilla French), dan rasanya sangat lazat!
ia mengenyangkan..

Meal Shakes terutamanya amat sesuai bagi anak yang*:
- tiada/ kurang selera makan.
- memilih makan - tidak mendapat nutrien sepenuhnya dari diet harian.
- selalu demam/ kurang sihat, terutama yang duduk di nursery.
- mempunyai athma & bronchitis.
- mempunyai eczema (protein bantu bina semula sel yang lebih sihat).

 kalo berminat:
juz sms sy: seri aizat 0172044124